Велосипеди Безплатна доставка

Bicicleta Drag F5 Pro
Bicicleta Drag F5 Pro - Drag

3192 LEI
Bicicleta Drag F5 Team Edition
Bicicleta Drag F5 Team Edition - Drag

4717 LEI
Bicicleta Dragomir Kink
Bicicleta Dragomir Kink - Dragomir

8983 LEI
Bicicleta RAM XC.TWO.3
Bicicleta RAM XC.TWO.3 - RAM

3694 LEI
Bicicleta Drag F6 Team Edition
Bicicleta Drag F6 Team Edition - Drag

7246 LEI
Bicicleta Drag F6 Pro
Bicicleta Drag F6 Pro - Drag

6040 LEI
Bicicleta RAM DHX.3
Bicicleta RAM DHX.3 - RAM

9394 LEI
Bicicleta RAM XC.TWO.2
Bicicleta RAM XC.TWO.2 - RAM

4207 LEI
Bicicleta RAM XC.TWO.4
Bicicleta RAM XC.TWO.4 - RAM

3272 LEI

Biciclete MTB Full Sus

 

biciclete MB full suspension

Denumirea acestor biciclete- Mountain bike este, dupa cum v-ati dat seama, una generica, pentru ca de cele mai multe ori nu mergem cu ele pe poteci de munte, ci pe orice fel de teren. Aceste biciclete sunt insa destinate in special pentru un teren accidentat, in afara soselelor- terenuri dificile, uneori pline de pietre sau de noroi. De aceea o bicicleta MB este robusata si rezistenta.

Multi pasionati ai acestui tip de ciclism prefera o MB Full suspension- cu suspensii si pe furca, si pe roata din spate. Trebuie avut insa in vedere ca acestea sunt mai grele, deci va solicita mai mult efort in urcare. In plus au si un pret mai mare la cumparare. Totusi sunt mai rapide la coborari- Downhill si va permit un control mai bun.

O bicicleta MB Hardtail- fara suspensie pe spate, ci doar pe furca, este mai ieftina si face fata cerintelor obisnuite ale celor mai multi practicanti de Mountain bike.

 

Stiluri de practicare a MB

Aceste stiluri sau tipuri de curse practicate cu o bicicleta MB va hotara si tipul de echipare necesar bicicletei.

Downhill (DH) sunt curse contra cronometru cu coborari scurte (intre 2-5 min.). Se folosesesc MB  cu greutate intre 17 - 25 kg, full-suspension, frane hidraulice cu discuri cat mai mari in diametru.

Freeride este un stil asemantor cu Downhill, bicicletele seamana foarte mult, doar ca sunt mai adaptate pentru acrobatii

Enduro este o cursa de off-road mai agresiva decat Cross Country si contra cronometru, in care exista pasaje unde se urca cu bicicleta in spate, partea cea mai atractiva fiind coborarile abrupte, in teren foarte accidentat.

Велосипеди Безплатна доставка