Alege sa faci plata prin transfer bancar si ai reducere 5% la comanda

Cursiera carbon ORBEA ORCA M30 White- Iris
Cursiera carbon ORBEA ORCA M30 White- Iris - ORBEA

11399 LEI
Cursiera carbon ORCA M20 55 Raw Carbon- Titanium
Cursiera carbon ORCA M20 55 Raw Carbon- Titanium - ORBEA

14380 LEI
Cursiera carbon ORBEA ORCA M20TEAM 55
Cursiera carbon ORBEA ORCA M20TEAM 55 - ORBEA

17360 LEI

Cursiere de vanzare

Cursiera este o bicicleta de sosea si in mod esential o bicicleta sport, destinata antrenamentelor, performantei si vitezei. Cursiera are o constructie adaptata sprintului, schimbarilor bruste de ritm, pedalarii si ridicarii in sa. Ideala pentru suprafete drepte, netede, fara gropi sau alte obstacole, pe distante mari si cu viteze ridicate.

Avantaje:
- foarte usoara, manevrabila si rapida
- cauciucuri foarte inguste
- ghidon lasat si curbat (coarne de berbec) pentru o pozitie aerodinamica si pentru mai multe posibilitati de asezare a palmelor
- sistem de schimbare a vitezelor foarte flexibil, combinat cu sistemul de franare (mana ramane pe ghidon si in timp ce franezi se schimba si viteza)

Puncte slabe:
-    putin confortabila pentru distante lungi
-    instabila, nervoasa, nesigura pe drumuri cu denivelari
-    nu se pot transporta bagaje
-    nu este recomandata ciclistilor incepatori
 

Cursiere de vanzare

Bicicletele de sosea sunt destinate in in exclusivitate pentru a rula pe asfalt. Se misca foarte repede, sunt foarte usoare si sunt baza pentru orice tip de ciclism de performanta. Caracteristica fundamentala este pozitia aerodinamica a ciclistului si determinarea sa pentru antrenament, pentru performante de viteza. Cursierele au 16 pana la 30 de viteze, cauciucuri subtiri care sunt umflate cu presiune foarte ridicata si ghidon cu inclinare inspre in jos. Rotile au diametrul de 28 inch.