Catalog
Filtru

Filtru9 LEI 172 LEICei care iubesc drumetiile montane cunosc marile beneficii ale betelor de trekking. In afara de faptul ca asigura stabilitate in timpul deplasarii pe un teren tehnic, betele de trekking au avantaje distincte chiar si pe trasee usoare. Reduc semnificativ greutatea si impactul asupra soldurilor, genunchilor si gleznelor atunci cand se coboara. La fel ca in cazul majoritatii echipamentelor de munte, echilibrul dintre greutate si durabilitate este cel mai important aspect. Exista trei feluri de bete de trekking: telescopice, pliabile si fixe. Betele telescopice din doua sau trei sectiuni sunt cele mai obisnuite tipuri de pe piata si sunt cunoscute pentru durabilitatea lor si usurinta in utilizare. De aceea, sunt potrivite pentru toata lumea, de la excursionisti de o zi pana la cei care fac drumetii mai lungi cu rucsacul in spate si chiar si de alpinisti.

Bat trekking Inca
Bat trekking Inca - Vango

79 LEI
Bat trekking VANGO Pico
Bat trekking VANGO Pico - Vango

60 LEI
Bete de trekking SPARTAN Alpen
Bete de trekking SPARTAN Alpen - Spartan

114 LEI
Bete de trekking SPARTAN Nordic Walking - albastru
-25%
Bete de trekking SPARTAN Nordic Walking - albastru - Spartan

102 LEI 77 LEI
Bete de trekking SPARTAN Nordic Walking - rosu
-25%
Bete de trekking SPARTAN Nordic Walking - rosu - Spartan

102 LEI 77 LEI
Bete de trekking pliabile
Bete de trekking pliabile - Spartan

144 LEI
Bete de trekking FRENDO Junior
Bete de trekking FRENDO Junior - Frendo

146 LEI
Bat trekking VANGO Camino
Bat trekking VANGO Camino - Vango

96 LEI
Bete de trekking Bamboo FL Foam
Bete de trekking Bamboo FL Foam - Pinguin

172 LEI
Bete trekking Light TL Foam
Bete trekking Light TL Foam - Pinguin

156 LEI
Bat de trekking Trekker Compact
Bat de trekking Trekker Compact - Trekmates

122 LEI
Bat trekking FoldLock
Bat trekking FoldLock - Trekmates

139 LEI
Husa bete trekking TREKMATES
Husa bete trekking TREKMATES - Trekmates

35 LEI
Bete de trekking Walker Shock
Bete de trekking Walker Shock - Trekmates

146 LEI
Bat trekking TREKMATES Trail Lite slime line
Bat trekking TREKMATES Trail Lite slime line - Trekmates

136 LEI
Bat trekking Hiker Shock
Bat trekking Hiker Shock - Trekmates

84 LEI
Bete de trekking SPARTAN 2011
Bete de trekking SPARTAN 2011 - Spartan

139 LEI
Rozete bete de trekking SPARTAN
Rozete bete de trekking SPARTAN - Spartan

9 LEI
Bete de trekking SPARTAN Mt. Blanc Bete de trekking SPARTAN Mt. Blanc
Bete de trekking SPARTAN Mt. Blanc - Spartan

116 LEI
Bete de trekking Carbon Bete de trekking Carbon
Bete de trekking Carbon - Spartan

141 LEI
Opritor pentru bat trekking TREKMATES
Opritor pentru bat trekking TREKMATES - Trekmates

12 LEI
Bat trekking TREKMATES Compact Slim Line
Bat trekking TREKMATES Compact Slim Line - Trekmates

112 LEI
Bat trekking Wanderer
Bat trekking Wanderer - Trekmates

87 LEI
Bat de trekking TREKMATES Hiker
Bat de trekking TREKMATES Hiker - Trekmates

84 LEI
Rozete pentru bete trekking VANGO
Rozete pentru bete trekking VANGO - Vango

15 LEI
Opritoare pentru bete trekking VANGO
Opritoare pentru bete trekking VANGO - Vango

19 LEI

Bete de trekking

bete de trkking

Betele pliabile sunt foarte subtiri si nu se regleaza. Acestea sunt foarte usoare si se pliaza la dimensiuni compacte. O a treia categorie de bete de trekking sunt cele drepte, cu lungime fixa. Acestea nu prea sunt convenabile, deoarece sunt dificil de stocat sau de transportat si nici nu pot fi ajustate. In general, betele de trekking sunt fabricate fie din fibra de carbon, fie din aluminiu, fie dintr-o combinatie a celor doua materiale (de exemplu un bat compus din trei sectiuni poate sa aiba doua sectiuni superioare din fibra de carbon si una inferioara din aluminiu). Cele de cea mai inalta calitate sunt adesea fabricate din carbon, sunt mult mai usoare si mai rigide, dar si mai scumpe decat cele fabricate din aluminiu. Manerul batului de trekking poate fi realizat din pluta, spuma sau cauciuc. Un maner din pluta de inalta calitate ofera o senzatie extrem de confortabila in mana, absoarbe transpiratia si este perfect pentru drumetii pe distante lungi si pentru utilizarea pe mai multe sezoane. Spuma este moale si ofera o buna absorbtie a socului. Manerele confectionate din cauciuc sunt recomandate pentru activitatile in zone cu temperaturi scazute, resping ploaia si zapada, dar nu absorb transpiratia si nici nu sunt atat de confortabile ca spuma si pluta. Aproape orice maner este dotat cu o curea de prindere. Realizate intr-un design diversificat, de la cele foarte bine captusite pana la un simplu nailon, aceste curele de prindere ofera o buna fixare a mainii in timpul mersului. Atunci cand va alegeti betele de trekking este bine intotdeauna sa gasiti unele care sa le puteti folosi pe tot parcursul anului, atat vara, cat si iarna. Unele modele includ rozete de zapada (extrem de necesare pentru utilizarea in timpul iernii!) sau le puteti achizitiona separat, ca accesorii. Diametrul lat al acestor rozete impiedica cufundarea betelor adanc in zapada, la fel ca cele de la betele de schi.

Betele de trekking pot fi utilizate si in alte scopuri: puteti verifica terenuri mlastinoase sau acoperite cu apa pentru a va deplasa in siguranta, va puteti apara impotriva animalelor, le puteti folosi ca atele in caz de urgenta, pentru a va deplasa sau a traversa o apa cu o pluta, ca bete pentru cort sau chiar puteti construi un adapost cu ajutorul lor.

Daca sunteti in cautarea unor bete de trekking de la branduri de top, va oferim o gama variata de la Black Diamond, Pinguin, Vango si Trekmates.

Cei care iubesc drumetiile montane cunosc marile beneficii ale betelor de trekking. In afara de faptul ca asigura stabilitate in timpul deplasarii pe un teren tehnic, betele de trekking au avantaje distincte chiar si pe trasee usoare. Reduc semnificativ greutatea si impactul asupra soldurilor, genunchilor si gleznelor atunci cand se coboara. La fel ca in cazul majoritatii echipamentelor de munte, echilibrul dintre greutate si durabilitate este cel mai important aspect. Exista trei feluri de bete de trekking: telescopice, pliabile si fixe. Betele telescopice din doua sau trei sectiuni sunt cele mai obisnuite tipuri de pe piata si sunt cunoscute pentru durabilitatea lor si usurinta in utilizare. De aceea, sunt potrivite pentru toata lumea, de la excursionisti de o zi pana la cei care fac drumetii mai lungi cu rucsacul in spate si chiar si de alpinisti.