facebook dimibike

Rucsac munte

Un ruscac de pana la 35 litri este ideal pentru sezonul de vara, cand aveti nevoie de un bagaj mai lejer sau pentru iesiri scurte in restul anotimpurilor. Capacitatea lui trebuie sa va permita sa il incarcati cu provizii pentru o zi, cu cativa litri de apa, o trusa de prim ajutor, o pelerina de ploaie si cu aparate foto indispensabile. Acest tip de rucsac se adapteaza perfect si necesitatilor mediului urban si unei tinute sport sau de oras. Calitatile acestui rucsac sunt: confort la purtare, soliditate si rezistenta la uzura, accesorizare adaptata activitatilor propuse.

Pagina: 1 2 3
Rucsac VANGO Ventis AIR 25
Rucsac VANGO Ventis AIR 25 - Vango

268 LEI
Rucsac NORTHLAND Ronny CVS
Rucsac NORTHLAND Ronny CVS - Northhland

371 LEI
Rucsac VANGO VIbe 30
Rucsac VANGO VIbe 30 - Vango

297 LEI
Rucsac VANGO Rush 25
Rucsac VANGO Rush 25 - Vango

232 LEI
Rucsac ciclism LAKEN Rider Flask 15 L
Rucsac ciclism LAKEN Rider Flask 15 L - Laken

129 LEI
Rucsac ciclism LAKEN Rider Flask 7 L
Rucsac ciclism LAKEN Rider Flask 7 L - Laken

112 LEI
Rucsac pentru aparat foto TASHEV Focus 30
Rucsac pentru aparat foto TASHEV Focus 30 - Tashev

448 LEI
Rucsac aparat foto TASHEV Focus 30 camuflaj
Rucsac aparat foto TASHEV Focus 30 camuflaj - Tashev

492 LEI
Rucsac HI-TEC Graz
Rucsac HI-TEC Graz - Hi-Tec

319 LEI
Rucsac PINGUIN Move 8
Rucsac PINGUIN Move 8 - Pinguin

135 LEI
Rucsac ciclism VANGO Switchback 15
Rucsac ciclism VANGO Switchback 15 - Vango

259 LEI
Rucsac HUSKY Salmon 35
Rucsac HUSKY Salmon 35 - Husky

286 LEI
Rucsac NORTHLAND Vento 25
Rucsac NORTHLAND Vento 25 - Northhland

295 LEI
Rucsac NORTHLAND Lienz 22
Rucsac NORTHLAND Lienz 22 - Northhland

191 LEI
Rucsac NORTHLAND Vienna Laptop R20
Rucsac NORTHLAND Vienna Laptop R20 - Northhland

225 LEI
Rucsac PINGUIN Vector 35
Rucsac PINGUIN Vector 35 - Pinguin

338 LEI
Rucsac VANGO Sprint 3
Rucsac VANGO Sprint 3 - Vango

133 LEI
Rucsac VANGO Stone 10 Azure
Rucsac VANGO Stone 10 Azure - Vango

94 LEI
Rucsac VANGO Stone 10 Cobalt
Rucsac VANGO Stone 10 Cobalt - Vango

94 LEI
Rucsac HI-TEC Pako
Rucsac HI-TEC Pako - Hi-Tec

70 LEI
Rucsac VANGO Sprint 7 Rucsac VANGO Sprint 7
Rucsac VANGO Sprint 7 - Vango

166 LEI
Rucsac ТASHEV Oxford Rucsac ТASHEV Oxford
Rucsac ТASHEV Oxford - Tashev

119 LEI
Rucsac VANGO Orbit IT 30
Rucsac VANGO Orbit IT 30 - Vango

221 LEI
Rucsac ELBRUS Arezo 35
Rucsac ELBRUS Arezo 35 - ELBRUS

200 LEI
Rucsac VANGO Ventis Air Pro 35
Rucsac VANGO Ventis Air Pro 35 - Vango

358 LEI
Rucsac VANGO Stone 20
Rucsac VANGO Stone 20 - Vango

115 LEI
Rucsac TASHEV ABC boys camouflage
Rucsac TASHEV ABC boys camouflage - Tashev

194 LEI
Rucsac VANGO F10 Alpine 25
Rucsac VANGO F10 Alpine 25 - Vango

486 LEI
Rucsac VANGO F10 Alpine 35
Rucsac VANGO F10 Alpine 35 - Vango

551 LEI
Rucsac HI-TEC Aruba 35 L
Rucsac HI-TEC Aruba 35 L - Hi-Tec

189 LEI
Rucsac HI-TEC Kabari
Rucsac HI-TEC Kabari - Hi-Tec

216 LEI
Rucsac ELBRUS Zerocity
Rucsac ELBRUS Zerocity - ELBRUS

200 LEI
Rucsac TREKMATES 30 L
Rucsac TREKMATES 30 L - Trekmates

124 LEI
Rucsac TREKMATES 20 L
Rucsac TREKMATES 20 L - Trekmates

89 LEI
Rucsac PINGUIN Flux 15
Rucsac PINGUIN Flux 15 - Pinguin

338 LEI
Rucsac Zefal Z-Hydro M
Rucsac Zefal Z-Hydro M - Zefal

180 LEI
Rucsac PINGUIN Ridge 28
Rucsac PINGUIN Ridge 28 - Pinguin

367 LEI
Rucsac PINGUIN Ride 10
Rucsac PINGUIN Ride 10 - Pinguin

175 LEI
Rucsac PINGUIN Fly 30
Rucsac PINGUIN Fly 30 - Pinguin

281 LEI
Pagina: 1 2 3

Rucsacuri pana la 35l

Un echipament important este rucsacul pe care sa il puteti utiliza zilnic. Acest rucsac il puteti folosi in aproape orice tip de aventura in aer liber, fie ca este vorba de excursii, plimbari cu bicicleta sau drumentii montane de o zi. Reprezinta cea mai buna optiune pentru a transporta suficienta apa si mancare pentru o zi intreaga, un articol sau doua de imbracaminte, o trusa de prim ajutor, o lanterna si alte cateva accesorii.
Capacitatile unui astfel de rucsac sunt foarte diferite, dar, indiferent de utilizare, rucsacul trebuie sa fie suficient de incapator pentru toate lucrurile esentiale. Cei care au nevoie doar de o pelerina de ploaie si mancare, pot opta pentru rucsac in jur 18 litri sau chiar mai mic. Dar, majoritatea dintre noi, avem nevoie de un spatiu mai mare, pentru a transporta mai multe lucruri esentiale. Cu cat capacitatea rucsacului este mai mare, cu atat se maresc optiunile de organizare: mai multe buzunare exterioare si interioare, bucle pentru agatat accesorii, elastic frontal, chingi de compresie, etc. Pentru ture scurte este necesar un rucsac de 10-20 litri, pentru drumetii mai lungi unul de aprox. 25-30 de litri, iar pentru o excursie de o zi si o noapte, pentru la scoala sau serviciu, un rucsac cu o capacitate mai mare, 30-35 litri. Unele modele prezinta un buzunar interior capitonat, special pentru laptop. Astfel de rucsac este perfect pentru elevi si studenti, pentru toti cei care au nevoie sa foloseasca zilnic laptopul. Daca sunteti o persoana organizata si vreti sa aveti un spatiu exact  si usor de accesat pentru obiectele mici, incercati sa va orientati catre un rucsac cu mai multe buzunare interioare si exterioare. Un buzunar exterior este foarte util pentru a depozita o lantern frontala sau un multiinstrument. Unele modele prezinta in partea din fata un buzunar mare din plasa sau snur elastic. Acest spatiu extensibil este ideal pentru lucrurile la care doriti sa aveti un acces rapid cum ar fi o geaca de ploaie sau o gustare. In plus, puteti pune in el lucrurile ude, pentru a evita distrugerea celor din compartimentul principal. Materialul de umplutura cu care sunt dotate curele de umar si centurile lombare ofera un excelent confort in timpul purtarii. Aproape orice rucsac  are centura lombara, dar aceasta variaza de la chinga subtire pana la cea captusita, care ofera o sustinere comoda a greutatii. Daca tot ce aveti nevoie este un rucsac pentru drumetii scurte de o zi si nu va planificati sa transportati mai mult de 4-5 kg, chinga subtire este suficienta. Insa, daca doriti sa transportati o greutate mai mare, va recomandam un rucsac cu o centura de talie bine captusita.
Din obisnuinta punem in rucsac accesorii cum ar fi un telefon mobil sau un aparat de fotografiat, Ca atare, trebuie acordata o deosebita atentie privind protectia la apa. Nu toate materialele sunt impermeabile si, in plus, tesatura si cusaturile pot ceda in cazul unei ploi torentiale. Un rucsac are husa impermeabila  incorporata, altul nu. In cazul in care rucsacul nu este echipat cu husa de ploaie, va recomandam achizitionarea uneia, separat. 
Alegeti un rucsac in functie de scopul pentru care doriti sa il utilizati, pentru a va oferi confort maxim in activitatea care o intreprindeti. Va oferim diferite modele de la TASHEV, VANGO, HI-TEC si PINGUIN. Fiecare model are avantajul lui. Un rucsac este potrivit pentru drumetii scurte, pentru la scoala sau la serviciu, in excursii montane, plimbari prin oras sau iesiri in weekend in afara orasului, altul pentru o zi la pescuit, o tura cu bicicleta sau pentru la sala de fitness. Pentru fotografii amatori sau profesionisti recomandam rucsacul TASHEV Focus, dotat cu compartiment special pentru aparatul de fotografiat si care asigura spatiul necesar si o buna organizare a echipamentelor pentru o excursie de 1-2 zile.

Rucsac munte

Un ruscac de pana la 35 litri este ideal pentru sezonul de vara, cand aveti nevoie de un bagaj mai lejer sau pentru iesiri scurte in restul anotimpurilor. Capacitatea lui trebuie sa va permita sa il incarcati cu provizii pentru o zi, cu cativa litri de apa, o trusa de prim ajutor, o pelerina de ploaie si cu aparate foto indispensabile. Acest tip de rucsac se adapteaza perfect si necesitatilor mediului urban si unei tinute sport sau de oras. Calitatile acestui rucsac sunt: confort la purtare, soliditate si rezistenta la uzura, accesorizare adaptata activitatilor propuse.

NEWSLETTER: