Cum comand

Pentru a comanda produsele dorite de la Magazinul online DimiSPORT nu este nevoie sa va creati cont si se urmeaza o procedura foarte simpla. Dupa ce consultati site-ul magazinului nostru si gasiti rubrica, alegeti produsul care va intereseaza si dati click pe el. Pe pagina de prezentare a produsului, pe langa datele tehnice, poze si alte informatii, veti gasi si optiuni pentru a selecta marimea, culoarea si cantitatea. Dupa completarea acestor preferinte, apasati butonul “Adauga in cos”. In acest moment puteti vizualiza cosul de cumparaturi, care contine produsul pe care doriti sa il achizitionati si pretul. Acum aveti posibilitatea de a continua cumparaturile sau de a comanda doar produsul ales. Dupa ce optati pentru a comanda, veti fi directionat catre pagina unde trebuie sa completati datele pentru livrare, cat si modalitatea privind efectuarea platii: ramburs sau prin PayPal. Dupa apasarea butonului “Continua” va vor fi afisate, pe urmatoarea pagina, toate informatiile despre comanda: datele personale, optiunile privind livrarea si plata, lista cu produsele comandate, cat si suma totala care o aveti de platit. Ultimul pas este cel al finalizarii comenzii. Odata finalizata comanda, in cel mai scurt timp posibil, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail.

 

Alte informatii:

1. Daca, in timpul efectuarii comenzii, va razganditi si nu mai doriti sa cumparati un anumit produs aflat deja in cosul de cumparaturi, acesta se poate foarte simplu elimina din comanda prin intermediul butonului “Sterge”, situat sub produsul respectiv.

2. Pentru orice comanda efectuata pe site-ul nostru, veti primi, pe adresa de e-mail specificata in timpul efectuarii comenzii, o notificare, pentru inregistrarea acesteia.

3. Notificarea inregistrarii comenzii primita pe e-mail de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii, se realizeaza electronic si in mod automat. Aceasta notificare are rol informativ si nu reprezinta acceptarea/confirmarea comenzii.

4. Prin inregistrarea comenzii, cumparatorul se declara de acord cu urmatoarele forme de comunicare: telefonic sau prin e-mail.