facebook dimibike

Plata si livrare

 

Livrare si plata

Taxa de livrare pentru comezile cu o valoare sub 199 lei este de 19,90 lei.

Transport gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 199 lei.

 

Pentru coletele care depasesc 20 kg si pentru Produsele aflate la promotie, taxa de transport se calculeaza in functie de greutatea totala a coletului.

Costul de livrare se calculeaza si se afiseaza automat in cosul de cumparaturi inainte de a finaliza Comanda.

Termenul de livrare a Produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 24 si 72 ore, cu conditia sa fie disponibile, in stoc. Livrarea se va realiza numai dupa ce va vom contacta telefonic pentru acceptarea/confirmarea Comenzii.

Produsele pe care le comandati de la magazinul online DimiSPORT.ro vor fi livrate prin cea mai mare firma de curierat rapid din Romania- FAN Courier. Coletele/pachetele vor fi transportate in conditii optime pana la adresa specificata/furnizata de dumneavoastra in comanda/telefonic.

Livrarea se face in orice localitate din Romania fara costuri suplimentare pe km in plus.

Timpul de livrare al Comenzii va fi comunicat telefonic in momentul contactarii pentru acceptarea/confirmarea comenzii.

 

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 199 LEI

Conditii:

1. Transportul gratuit NU este valabil daca greutatea totala a expeditiei depaseste 20 kg.

2. Transportul gratuit NU este valabil pentru produse aflate la PROMOTIE.


 

CUM PLATESC?

Cumparatorul poate plati Produsele achizitionate in urmatoarele moduri:

 

1. Ramburs

Daca alegeti aceasta modalitate de plata, Comanda va fi livrata la adresa specificata, iar contravaloarea Produselor se va achita reprezentantului firmei de curierat la primirea pachetului/coletului.

 

2. Plata prin PayPal (trebuie sa aveti un cont activ PayPal)

 

3. Plata anticipata prin banca


La inregistrarea comenzii exista posibilitatea sa alegeti plata anticipata prin banca- Ordin de plata (transfer bancar) sau prin Foaie de varsamant (depunere numerar). Cumparatorul care alege aceasta modalitate de plata anticipata prin banca beneficiaza de o reducere, care se aplica in functie de valoarea Comenzii. Plata se face integral pe baza unei facturi proforma emisa de catre Dimi Sport SRL, care va contine toate detaliile. Comanda se va livra dupa achitarea facturii proforma.

 

1. Plata contravalorii facturii proforma se va efectua doar dupa confirmarea telefonica a disponibilitatii Produselor.

2. Orice plata efectuata prin banca trebuie sa contina seria si numarul facturii proforma.

Date necesare pentru plata prin banca:

Nume firma: Dimi Sport SRL

CUI: RO33333702

Cont IBAN: RO04MIRO0000070035010901

Banca: Pro Credit Bank

ATENTIE!

Magazin online DimiSPORT va accepta plata prin sistemul PayPal cu conditia ca datele personale furnizate la momentul transferului banilor (nume si prenume, adresa e-mail, adresa livrare) sa fie aceleasi cu ale persoanei care a lansat si a finalizat comanda.

Va informam ca orice Comanda platita prin PayPal, finalizata si expediata, se va livra prin FAN Courier numai in baza unui act de identitate, detinut de catre Cumparatorul care a efectuat si finalizat Comanda.

Ne rezervam dreptul de a nu lua in considerare plata prin sistemul PayPal si a nu onora nicio Comanda, decat daca se vor respecta cele mai sus mentionate.

Ne rezervam dreptul de a livra Comanda dupa 30 de zile calendaristice, de la data efectuarii platii prin sistemul PayPal.

In cazul platilor electronice, Dimi Sport nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre Cumparator, incluzand dar fara a se limita la: comisioane de orice fel, diferente provenind din conversie valutara etc.

 

Recomandam sa obtineti informatii despre disponibilitatea stocului, inainte de a lansa Comanda prin sistemul PayPal.

 

Va multumim ca ati ales DimiSPORT.ro si va dorim cumparaturi cat mai placute in magazinul nostru!

 

Обратно към Е-Магазина Inapoi spre Magazin

ATENTIE!

Magazin online DimiSPORT va accepta plata prin sistemul PayPal cu conditia ca datele personale furnizate la momentul transferului banilor (nume si prenume, adresa e-mail, adresa livrare) sa fie aceleasi cu ale persoanei care a lansat si a finalizat comanda.

Va informam ca orice comanda platita prin PayPal, finalizata si expediata, se va livra prin FAN Courier numai in baza unui act de identitate, detinut de catre clientul care a efectuat si finalizat comanda.

Ne rezervam dreptul de a nu lua in considerare plata prin sistemul PayPal si a nu onora nicio comanda, decat daca se vor respecta cele mai sus mentionate.

Ne rezervam dreptul de a livra comanda dupa 30 de zile calendaristice, de la data efectuarii platii prin sistemul PayPal.

NEWSLETTER: