10% REDUCERE cu codul promo10 la toate produsele doar pe 9 si 10 decembrie 2023 (sambata si duminica)

Ochelari sporturi de iarna


Ochelari de la Brenda-Sport

Compania germana BRENDA-SPORT este prezenta din 1992 pe piata echipamentelor sport de inalta calitate cu ochelari soare, ochelari protectie schi, casti de protectie pentru bicicleta, schi sau snowboard, precum si accesorii inot. BRENDA SPORT este in special cunoscuta ca marca a ochelarilor de sport.

Ochelarii de sport BRENDA-SPORT sunt fabricati la cele mai inalte standarde, iar produsele rezultate in urma aplicarii celor mai inalte tehnologii sunt apreciate de sportivii de performanta si de oamenii activi din toata lumea.

Toate modelele oferite de BRENDA-SPORT au protectie 100% impotriva razelor UVA si UVB, iar calitatea filtrelor este confirmata de teste facute in cele mai prestigoase institute de fizica. Lentilele ochelarilor sport de la BRENDA sunt lentile cu polarizare, tratate cu strat REVO si strat LST de stablilizare a luminii, precum si cu strat ANTI-CONDENS.
Lentilele ochelarilor de la BRENDA-SPORT au o mare rezistenta mecanica si sunt confectionati din acelasi material ca si ferestrele navetelor spatiale.

 

Ochelari sport Online

Dimi Sport SRL este reprezentant oficial in Romania pentru Ochelari de Sport BRENDA SPORT. Colectia de Ochelari de Sport BRENDA din Germania au un design surprinzator de modern si adaptat oricaror fizionomii si stiluri. Ochelarii de sport BRENDA SPORT sunt cu lentile din polycarbonat rezistente la zgarieturi si au protectie 100% impotriva radiatiilor UVA, UVB, UVC. Rama ochelarilor se pliaza foarte usor dupa forma fetei.