Alege sa faci plata prin transfer bancar si ai reducere 5% la comanda

Catalog
Filtru

Filtru

82 LEI 154 LEIIndiferent daca va plac culorile clasice sau culorile pale, design-ul cu imprimeu retro sau grapic, la DimiSPORT.ro oricine isi poate gasi un Penny Board original si la un pret avantajos . Un Penny Board este un tip de skateboard cu placa din plastic, foarte potrivit pentru deplasari in oras, datorita avantajelor care le ofera: o foarte buna manevrabilitate si rulaj cu viteza. Cu dimensiuni mici si greutate redusa, este foarte usor de depozitat si de transportat, incape chiar si intr-un rucsac, comparativ cu un skateboard din lemn si este preferat ca mijloc de transport catre scoala sau chiar serviciu.

Penny board original

Penny board original

Termenul de „Penny” este sinonim cu „Penny Skateboards" si a fost creat de catre o companie din Australia, fondata in anul 2010 de Ben Mackay. „Penny” este o marca inregistrata pentru skateboard-uri, dar a fost generalizat pentru a descrie toate skateboard-urile din plastic, datorita popularitatii brand-ului. Penny Skateboards a reinviat categoria skateboard-urilor din plastic prin asocierea unei placi din plastic de inalta calitate cu un sasiu si roti speciale. In termeni generici acesta combinatie este numita "Penny board". Penny Skateboards a fost numit dupa sora lui Ben Mackay, Penny.

Dimensiunea standard a placii este de 22 inch sau 56 cm, un Penny Board mic, dar foarte rapid, care va va duce in orice loc doriti in cel mai scurt timp. Este preferatul celor cu experienta, deoarece este foarte usor de manevrat si suficient de mic pentru a se transporta cu usurinta.

O placa de 27” este destinata celor care isi doresc mai multa stabilitate sau celor care vor sa inceapa sa invete cateva noi trick-uri.

Penny Longboard, cu placa mai lunga, de 36”, este perfect atat pentru incepatori, cat si pentru cei cu experienta. Indiferent daca va plac plimbarile prin oras sau de-a lungul coastei marii, rotile mai mari (diametru de 69 mm) ofera o deplasare mult mai usoara.

Placa este conceputa intr-o gama variata de culori si chiar modele diferite, pentru ca fiecare utilizator sa isi poata alege una in functie de preferintele personale. Datorita unei „formule secrete” a plasticului, placa de Penny Board este durabila, dar, in acelasi timp si flexibila, avand caracteristica de a rezista sub actiunea greutatii si de reveni la forma initiala. Suprafata aderenta a placii asigura un bun control.

Rotile sunt realizate in general din poliuretan si impreuna cu rulmentii de inalta precizie ofera o deplasare rapida si confortabila. Acestea au un diametru de 59 mm, iar duritatea lor reprezinta un factor important.

Unele modele de Penny Board au placi transparente sau roti dotate cu led-uri luminoase.

Alege acum modelul preferat!

Indiferent daca va plac culorile clasice sau culorile pale, design-ul cu imprimeu retro sau grapic, la DimiSPORT.ro oricine isi poate gasi un Penny Board original si la un pret avantajos . Un Penny Board este un tip de skateboard cu placa din plastic, foarte potrivit pentru deplasari in oras, datorita avantajelor care le ofera: o foarte buna manevrabilitate si rulaj cu viteza. Cu dimensiuni mici si greutate redusa, este foarte usor de depozitat si de transportat, incape chiar si intr-un rucsac, comparativ cu un skateboard din lemn si este preferat ca mijloc de transport catre scoala sau chiar serviciu.